AirPlay a B&W hangfalaiban

Zenelejátszás vezeték nélkül, profi minőségben: Bemutatkoznak az új B&W hangrendszerek!

 

 

A Bowers & Wilkins Wireless Music Systems sorozata két, AirPlay® szolgáltatással és Lightning™ csatlakozóval ellátott modellel bővült. A Z2 nagyszerű hangot és szolgáltatásokat kínál, formájának köszönhetően pedig szinte minden környezetbe illeszkedik. Megújult a Bowers & Wilkins legendás iPhone® dokkolója a Zeppelin Air is. Mindkét hangrendszer rendelkezik az iPhone 5 kompatibilis Lightning csatlakozóval és az Apple AirPlay vezeték nélküli technológia révén a zenéit kiváló minőségben élvezheti. 


 

A Bowers & Wilkins örömmel mutatja be a két új vezeték nélküli hangrendszerét, a B&W Z2-t és az ikonikus B&W Zeppelin Air megújult verzióját. Mindkét termék lenyűgöző hangminőséggel rendelkezik, továbbá beépítésre került az Apple AirPlay vezeték nélküli streaming technológiája és az új iPhone 5 kompatibilis Lightning csatlakozója.

A B&W Z2 a legjobbat kínálja: lenyűgöző hangot, a vezeték nélküli zenetovábbítás könnyedségét, fekete és fehér színeket és a sokoldalú dizájnt, melynek köszönhetően szinte bárhova elhelyezhető. Továbbá az új Lightning csatlakozó által a legújabb generációs iPhone, iPod touch® és iPod nano® modellek, valamint a vezeték nélküli streameléshez pedig számos más iPhone és iPad® modell vagy akár a Mac® és iTunes®-t futtató számítógép is használható.

Az új fejlesztésű Bowers & Wilkins hangszórókat finoman ívelt rács takarja, míg a saját fejlesztésű Flowport™ technológia feszes és kontrollált mélyhangokat biztosít. A Bowers & Wilkins több évtizednyi akusztikus mérnöki tapasztalatának eredménye a Z2 kompakt mérete és a még nagy hangerőszinteken lejátszott zenék meglepően természetes és telt hangzása

 

Az eladási listák élén lévő AirPlay hangrendszer a B&W Zeppelin Air, ugyancsak megkapta az új Lightning csatlakozót az iPhone 5 kompatibilitás érdekében. A világon elsőként bemutatott prémium AirPlay hangrendszer a Zeppelin Air új szintre emelte a zenei hangzást és szolgáltatásokat. A megújult verzió megőrizte a megkülönböztető dizájnját és ugyanazt a szobát betöltő, részletgazdag hangzását, de az AirPlay- nek és az új Lightning csatlakozónak köszönhetően, kompatibilis a legtöbb iPhone, iPad és iPod modellel.

A könnyen beállítható és használható AirPlay technológia lehetővé teszi, hogy zenét továbbítson az iPhone vagy iPad készülékekről az új dokkolóinkra, vagy az A7 és A5 készülékekre, melyek teljessé teszik a Wireless Music System szériát. Ez a gyors és könnyedén kezelhető, jó hangminőséget nyújtó szolgáltatás számos applikációval működik együtt, és mindez egy kézből irányítható. Ezen felül a felhasználók többsége szinte már minden eszközzel rendelkezik, ami szükséges ahhoz, hogy élvezze az AirPlay előnyeit: Wi-Fi hálózattal, iOS eszközzel vagy a számítógépen futó iTunes programmal. Ez az intuitív technológia még egyszerűbbé válik az App Store- ból ingyenesen letölthető Bowers & Wilkins Setup App használatával

A Zeppelin Air, a Z2 és a komplett Bowers & Wilkins Wireless Music System sorozat ötvözi a tradicionális Bowers & Wilkins audió szakértelmet, az AirPlay vezeték nélküli streaming technológiát, a legújabb digitális erősítő és DSP fejlesztéseket. Ezek biztosítják a kényelmes használatot, a vezeték nélküli zenelejátszás szabadságát, mindezt a hangminőség veszélyeztetése nélkül.

  

Márkák
Újdonság!

A 30 éves legenda, a Koss Porta Pro fejhallgató immár a mi kínálatunkban is kapható, folyamatosan készleten!

Olvasson bele!
                       Hangfalakra 5 év,multimédiás termékekre és fejhallgatókra 2 év garancia!
Kosár
0 árucikk