Ön itt jár: > >

Rólunk

Az Annex Kereskedelmi zRt. jogelődjét, az Annex Kereskedelmi Kft-t 1988-ban belföldi magánszemélyek alapították (ez mind a mai napig nem változott). A társaság 1991 óta részvénytársaságként működik. 1989-től a hazai szórakoztató elektronikai kereskedelem meghatározó szereplője. Egyaránt folytat kis- és nagykereskedelmi tevékenységet, illetve országosan kiépített kiskereskedelmi partnerhálózattal rendelkezik.

Az Annex zRt. 1991-től a dán Jamo hangfalgyártó kizárólagos magyarországi képviselete. 1993-óta importálja a világ legnagyobb hifi és szórakoztató elektronikai kábelgyártója, az amerikai Monster cég termékeit. A Monster névhez számos védett technológiai szabadalom kapcsolódik, e céget tekintik a kábel üzletág megalapítójának. 1995-2005 között a japán Onkyo házimozi és hifi elektronikáinak magyarországi kizárólagos képviseletét is ellátja. 2004-től egy szintén dán hangfalgyártó, az Eltax is az Annex zRt-t bízza meg márkáinak (Eltax, Tangent, Cilo) képviseletével.

Majd 2004-től – mikortól egyre jobban megnő a szerepe (és a jelentősége) a teljes körű audiovizuális rendszerek tervezésének és kivitelezésének – elindul az amerikai Russound (több helyiséges hang és képrendszerek) termékeinek bevezetése, 2005-től a Jamo forgalmazni kezdi A-Bus rendszerét (egyben kibővíti a beépíthető hangsugárzóinak körét), 2006-tól egy teljesen új irányba is elindul a cég, kizárólagos megállapodást ír alá az amerikai Sonos-sal (vezeték nélküli rendszerek) a magyarországi forgalmazásról.

A jó termékek és a megfelelő utógondozás mellé cégünk jól képzett tervező és kivitelező személyzettel rendelkezik, évek óta résztvevője különböző szakmai rendezvényeknek, építészeti kiállításoknak. A cég országszerte referenciamunkákkal rendelkezik magánházak, vendéglátó-ipari egységek, üzlethelyiségek, rendezvénytermek, lakberendezési szalonok hangosításában

A www.hazimozi.hu webshop-unk azzal a szándékkal alakult, hogy a lehető legkényelmesebbé tegye az internetes vásárlást a Házimozi és HiFi  területén ebben a rohanó világban.  A minőségi audio rendszerekhez szeretnénk a legpontosabb információt  nyújtani Önöknek.

Célunk, hogy a pontos termékismertetésnek köszönhetően a választás könnyebb és gördülékenyebb legyen.
Tanácsadással , előre mutató tervezéssel és minőségi kivitelezéssel tudjuk a legjobb alternatívákat ajánlani mozizásra, zenehallgatásra.

 


 

Márkák
Újdonság!

A 30 éves legenda, a Koss Porta Pro fejhallgató immár a mi kínálatunkban is kapható, folyamatosan készleten!

Olvasson bele!
                       Hangfalakra 5 év,multimédiás termékekre és fejhallgatókra 2 év garancia!
Kosár
0 árucikk